Jämför banker

Vi på Smartkalkyl har en helt ny tjänst åt dig där du kan
jämföra, betygsätta och kommentera Sveriges alla banker


Betygsätt och jämför ICA Banken på bankbetyg.seNedan hittar du äldre recensioner och betyg

Information, recensioner, betyg och räntor för ICA BankenBanknamn

ICA Banken


Webbplats

http://www.icabanken.se


Omdöme


Betygsätt banken du också med den femstjärniga skalan ovan.


Antal omdömen

79 st


Recension Betyg
Supernöjd lägsta räntan.. Inte ens SBAB kunde erbjuda lägre ränta på privatlån

Recensionen skriven av Kicki - 2015-01-28

Betyg

Recensionen skriven av Johanna - 2014-01-20


Gillar Ica som butik och Icakortet MEN skaffade ICA som bank när jag skulle åka utomlands då det var fria utag utan avgiften (vilket fungerade bra) dock så glömda jag bort min kod när jag var bort så jag bad min pojkvän ringa och kolla hur jag skulle göra. Då kunde han begära en ny pin-kod OCH byta adress så den kom till hans adress. Det enda han behövde var mitt personnummer. Det känns inte så säkert att det ska gå så lätt att få en ny pinkod till en annan adress än den som kortets innehavare har...
Betyg
Jag är så besviken på ICA-banken. Först verkar allt bra, wow, bonus på ALLT! Sen räknade jag på vad jag egentligen får tillbaks. 0.5% på alla köp minus kortavgift på 27kr i månaden blir inte särskilt mycket. Dessutom allt krångel med KUPONGER. Hallå, det är 2013, dra av direkt när jag handlar istället! Om du vill låna pengar, gå dirket till SBAB istället eftersom det ändå är där du lånar om du går via ICA Banken. Om man väljer att bara ha kreditkonto så kan man inte ta ut pengar i bankomat, helt värdelöst. Motiveringen är att dom "vill att jag bara ska handla" för pengarna. Om ni ger mig kredit ska ni skita i vad jag använder pengarna till så länge jag betalar tillbaks!
Nej, vi får se hur länge jag orkar med ICA-bankens kreditkort. Så fort SBAB inför ett transaktionskonto och möjlighet att ha kreditkort med två kort med delad kredit byter vi nog helt.

Recensionen skriven av David - 2013-11-03

Betyg

Recensionen skriven av AMI - 2012-05-10


Uselt, undvik.
Beställde deras "plus" kort men de skickade ut ett vanligt bankkort, utan fakturakonto.
Jag får en massa räntekostnader, noll respekt eller förståelse för konsumenten.
Konot avslutat.
Betyg
Bra bank utan en massa extra avgifter.

Recensionen skriven av Hasse - 2012-02-07

Betyg

Recensionen skriven av annika - 2011-08-19


bra Internetbank - inte en massa avgifter - Bankkort plus är fantastiskt bra och man får bonus på allt man handlar, t.ex. en resa som kan användas på ICA sedan - och nu också en jättebra mobilbank!!
Betyg
Ringde till ICA-banken för att lägga om våra dyra lån och krediter vilket står att man kan göra på deras hemsida. Har inga betalningsanmärkningar eller förfrågningar men fick ändå avslag trots bra inkomst på 250 000 kr per år. Deras motivering till avslag var att jag hade utnyttjat nästan hela krediten på 50 000 kr som jag har. Om jag skulle få lägga om mina lån hos dem så var jag tvungen att skaffa lönekonto och bli helkund i ett halvår innan de kunde bevilja något lån. När jag tyckte det var en helt felaktig bedömning blev rådgivaren irriterad och sa att det är så vi jobbar och ifrågasatte varför jag skulle bli kund hos dom för att få lån, då ville de se att jag skötte betalningar, räkningar etc. Kände mig kränkt av rådgivaren så jag skaffade aldrig det utan kontaktade Ikanobanken som hjälpte oss direkt =) så aldrig ICA-banken oavsett räntesats, det verkar som dom väljer sina kunder. TACK Ikanobanken för att ni har löst alla lån åt oss.Danne

Recensionen skriven av Danne - 2011-03-03

Betyg

Recensionen skriven av Björn - 2010-11-13


Sökte ett lån på ICA-banken. När de såg att jag hade andra dyrare lån, erbjöd man mig att låna mer för att lösa dem. Slutnetto mycket lägre månadskostnad. Så skall en bank fungera. När jag talade med min egen bank SEB, fick jag en gäspning till svar.
Betyg
funger bra låga avgifter

Recensionen skriven av peter - 2010-02-07

BetygSMARTKALKYL TIPSAR OM APPEN

Få koll på din ekonomi, samla dina avtal och hitta avtalen som passar just dig - direkt i mobilen