Om smartkalkyl.se


Här kan du hitta information om smartkalkyl samt läsa om kakor och våra användarvillkor innan du använder våra tjänster


Vad är smartkalkyl.se

Smartkalkyl är ett jättesnabbt och enkelt sätt för dig som privatperson att göra en bolånekalkyl när du vill köpa hus eller bostadsrätt. Men webbsidan fungerar också som en plattform för att kunna läsa information om och diskutera banker och bolåneinstitut, samtidigt som det är möjligt att skriva recensioner och läsa vad andra tycker.

Hur gör man

Genom att fylla i uppgifter om lånebehov, låneränta, hyra och andra nödvändiga uppgifterna steg för steg så ser du hur din totala månadskostnad växer fram.

Om du behöver hjälp är det bara att hålla musen över den beskrivande texten eller trycka i fältet. Du får då högst upp fram en liten hjälp och beskrivning om vad du behöver fylla i.

Vi bakom smartkalkyl

Smartkalkyl är en webbtjänst skapad av programmerare Andreas Öberg, Joacim Nitz - grafiker och gränssnittsdesigner, samt programmerare Niklas Lundgren.

Hjälp oss bli bättre

Vi tar tacksamt emot förslag och synpunkter på vad som kan göras bättre eller annorlunda.

Fler funktioner på smartkalkyl

Smartkalkyl är ett namn som täcker in ett stort område, och vi jobbar därför på att bygga fler smarta kalkyler där du kan räkna ut allt möjligt.

Tveka inte att kontakta oss om du har ett förslag på en kalkyl/uträkning som du skulle vilja se på smartkalkyl. Det kan vara vad som helst och inte bara ha med ekonomi och bolån att göra.

Smartbudget

Vårt senaste projekt Smartbudget går ut på man lägger upp sin egen budget online med hjälp av en smart budgetmall. Man följer budgeten månadsvis och får superkoll på ekonomin med verktyg som kassabok och bankimport.


Kontakta ossSMARTKALKYL TIPSAR OM APPEN

Få koll på din ekonomi, samla dina avtal och hitta avtalen som passar just dig - direkt i mobilen